Συντήρηση Πυροσβεστήρων

 
 
Πυροπροστασία ενός κτιρίου ονομάζεται το σύνολο των μέτρων που πρέπει να λαμβάνονται για την προστασία από πιθανή πυρκαγιά. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο προβλέπεται και η εγκατάσταση φορητών πυροσβεστήρων, οι οποίοι κατά τη λειτουργία τους εκτοξεύουν κατασβεστικό υλικό, διακόπτοντας την εξέλιξη της πυρκαγιάς.

Βάσει νομοθεσίας, σε όλες τις πολυκατοικίες πρέπει να υπάρχει ένας αυτόματος πυροσβεστήρας 12kg ξηράς κόνεως στο λεβητοστάσιο, τοποθετημένος έως 2,50m πάνω από τον καυστήρα, καθώς και ένας φορητός χειροκίνητος πυροσβεστήρας 6kg ξηράς κόνεως έξω από το λεβητοστάσιο.

Επιπλέον, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας είναι απαραίτητο να υπάρχει ένας φορητός πυροσβεστήρας 6kg ξηράς κόνεως ανά όροφο, καθώς και αυτόματοι πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως για χώρους στάθμευσης, οι οποίοι θέτονται σε λειτουργία με την ανίχνευση καπνού.

Η G.O.P. Services με έδρα τη Νέα Ιωνία σας παρέχει πιστοποιημένους πυροσβεστήρες για επαγγελματικούς χώρους, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και διαμερίσματα. Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία μας για τη συντήρηση-αναγόμωση των υπαρχόντων πυροσβεστήρων.