Έκδοση Κοινοχρήστων

 
 
Η G.O.P. Services με έδρα τη Νέα Ιωνία προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες έκδοσης κοινοχρήστων, διαθέτοντας σύγχρονη μηχανογράφηση με συμβούλους διαχείρισης 20ετούς εμπειρίας.

Με ένα αδιάβλητο σύστημα και σε συνεργασία με εξειδικευμένους μηχανολόγους, εξυπηρετούμε όλες τις περιπτώσεις κοινόχρηστων δαπανών και επιμερισμό δαπανών θέρμανσης. Τα έντυπά μας είναι ευκρινή, αναλυτικά, ευανάγνωστα και εύκολα σε οποιαδήποτε επαλήθευση των χρεώσεων.

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μπορεί να υποβάλει τα έξοδά του με e-mail στο info@gopservices.gr, τηλεφωνικώς στο 210-2811668 ή με τη φυσική του παρουσία στα γραφεία μας, όπου θα παραλάβει ταυτόχρονα και τα έντυπα των δαπανών.

Μπορείτε πατώντας ΕΔΩ να κατεβάσετε ή να αποστείλετε το έντυπο καταγραφής δαπανών.

Η παράδοση των κοινοχρήστων γίνεται εντός 48ωρών από την έκδοση, στην τοποθεσία που επιθυμεί ο διαχειριστής ή σε ηλεκτρονική μορφή.

Για την έναρξη της συνεργασίας μας στα Κοινόχρηστα, χρειαζόμαστε τον πίνακα ποσοστών συνιδιοκτησίας, όπου αναγράφονται τα ποσοστά κοινοχρήστων, ανελκυστήρα και θέρμανσης, αν είναι κεντρική. Σε περίπτωση που υπάρχει αυτόνομη θέρμανση, χρειαζόμαστε τον πίνακα με τους συντελεστές ei & fi, ή εναλλακτικά μια παλαιότερη συγκεντρωτική κατάσταση όπου αναγράφονται όλα τα παραπάνω στοιχεία.