Απολυμάνσεις - Εντομοκτονίες

 
 
Η υγιεινή ενός κτιρίου απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και συνεχή παρακολούθηση. Στη G.O.P. Services με έδρα τη Νέα Ιωνία, όλα τα προϊόντα μας επιλέγονται με προσοχή από καταρτισμένους επιστήμονες και εφαρμόζονται προληπτικά ή κατασταλτικά, στοχεύοντας στην απολύμανση, την απεντόμωση και τη μυοκτονία.

Το τμήμα απολυμάνσεων της G.O.P. Services καταρτίζεται από πεπειραμένους απολυμαντές, εξειδικευμένους σε θέματα αντιμετώπισης και καταπολέμησης παθογόνων μικροοργανισμών, εντόμων και τρωκτικών.

Ο υπεύθυνος επιστήμονας σχεδιάζει όλες τις εφαρμογές ώστε να τηρούνται οι οδηγίες των σκευασμάτων καθώς και η νομοθεσία, χρησιμοποιώντας σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους, δίνουμε άμεσα και οριστικά λύσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Όλα τα σκευάσματα είναι άοσμα, δεν αφήνουν λεκέδες, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα και κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η G.O.P. Services είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη νομοθεσία. Με το πέρας κάθε εφαρμογής παραδίδεται πιστοποιητικό απολύμανσης-απεντόμωσης-μυοκτονίας, όπου αναγράφονται οι εμπορικές ονομασίες και οι δραστικές ουσίες των σκευασμάτων, όπως και τα αντίστοιχα αντίδοτά τους βάσει των αποφάσεων του Υπουργείου Γεωργίας.

Συνδυάζοντας με επιτυχία την επιστημονική κατάρτιση, τη συνεχόμενη εξέλιξη της τεχνογνωσίας μας καθώς και την αντίληψη ότι κάθε χώρος και άνθρωπος έχει ξεχωριστές ανάγκες, λειτουργούμε μεθοδικά από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες εφαρμογές για την καταπολέμηση ή την πρόληψη παρασιτολογικών κινδύνων.
 
 
 
Στη G.O.P. Services εφαρμόζουμε:
 
 
 
 
 
Απεντόμωση - Μυοκτονία - Απολύμανση σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ειδικές απεντομώσεις για καταπολέμηση κοριών, ψύλλων και γενικότερα όλων των ιπτάμενων και ερπόντων εντόμων.
 
 
 
 
 
 
 
 
Μυοκτονία με επαναπλήρωση δολωματικών σταθμών ή παγίδων σύλληψης και καταπολέμηση τρωκτικών.
 
 
 
 
 
 
 
 
Μικροβιοκτονία με απολυμαντικό ευρέως φάσματος κατά ιών (ιό της γρίπης, μηνιγγίτιδας, ηπατίτιδας), μυκήτων και βακτηρίων. Το συγκεκριμένο σκεύασμα χρησιμοποιείται και για Covid-19 SARS και Η1Ν1 και είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ. Η εφαρμογή γίνεται με μηχάνημα fogger σε μορφή ψυχρής εκνέφωσης εσωτερικά, σε επιφάνειες, γραφεία, πόρτες, τουαλέτες, τοίχους, δωμάτια κλπ. Όντας βιοδιασπώμενο, είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον. Διεισδύει παντού, ακόμα και στα πιο απρόσιτα σημεία, καταπολεμώντας όλο το φάσμα πιθανών εστιών χωρίς να αφήνει κανένα σημάδι.